top of page

NATHALIE
 
N I L S E N

Lite.Smil.Nathalie.Nilsen copy.jpeg
Lite.Smil.Nathalie.Nilsen copy.jpeg

Kunstner Nathalie Nilsen (f.1983)

Kunst er Nathalies sterkeste uttrykksform.

Hun viser sårbarhet og dybde i maleriene og føler

seg hjemme når hun får male. Maleriene skapes med lekenhet og har fotavtrykk fra dans til lystige toner. Medium hun bruker er: akrylmaling, kritt, kull, fettstift, gull,uv og forsfor.

På de største bildene maler hun med hele kroppen,hvor hun da er inspirert av øyeblikket.

Nathalie har mer enn ti års erfaring som kjoledesigner.

Hun har også 15 års erfaring som kokk på flere av Norges beste restauranter. Sammen med landets fremste kokker hadde hun store ambisjoner. Enhver rett hadde som mål å trigge både

det visuelle og smaksløkene. Men nå er kreativiteten rettet mot billedkunst. Hun er oppvokst i en 4 generasjons kunster familie hvor penselen raskt ble satt for hånden. Til tross for dette satt hun seg tilbake på skolebenken ved Prosjektskolen kunst skole i 2022.

 

Gjennom emosjoner og øyeblikk ønsker hun at deltakeren skal legge merke til det mystiske, vakre og sårbare vi alle er omgitt av.

 

Kunst uttrykket på de største maleriene startes med lukkede øyne.

Dermed ingen fordømmelse av hvordan det burde vært men et utgangspunkt til hva det kan bli.

Hun inspireres av: ,lek, mennesker, omgivelser og inntrykk som oss alle. De største maleriene blir som et fotografisk avtrykk og minne fra øyeblikket det ble skapt. Framfor å gjenskape noe man tidligere har sett å opplevd. Men med en kropp etter et levd liv som pensel blir det en del av Nathalies dagbok.Galleri


Artist

Nathalie Nilsen tlf: + 47 40 52 69 97

Performance & Art made to order

SOLD

bottom of page